Betalen en verzenden

Betalen:

U kunt uw bestelling betalen via iDeal en Bancontact/mistercash de betaling gaat via Sisow, dit is een online betaaldienst die garant staat voor een snelle en veilige betaling. 


Verzenden:


Voor bestellingen binnen Nederland heeft u de keuze tussen verzending met Post NL. Verzending via Post NL kost €4,95 en duurt 1-2 werkdagen. Ik streef ernaar om alle bestellingen die voor 15.00 geplaatst zijn nog diezelfde dag te verzenden. Natuurlijk is dit niet altijd mogelijk, houdt u daarom rekening met een maximale verzendduur van 3 tot 4 werkdagen. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden op maandag verzonden. Indien u niet thuis bent op het moment van afleveren kan uw bestelling bij de buren worden bezorgd. Zo niet, dan biedt PostNL het pakketje nog twee keer aan voordat het retour gezonden wordt. Bent u bij de eerste afleverpoging niet thuis dan krijgt u een briefje in de bus waarmee u een keuze kunt maken uit diverse bezorgmomenten de dagen erna. Hiermee kiest u de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen.

Verzendtarieven:

Binnen Nederland

Post NL pakketpost: €7,00. (1-2 werkdagen.)

Belgie: Pakketpost: €19,95.

Verzendduur:

Nederland
: Verzending neemt doorgaans 3-4 werkdagen in beslag.
Belgie: Verzending neemt doorgaans 4-5 werkdagen in beslag.

Retourneren:

Is je bestelling niet wat je ervan had verwacht of heb je spijt van je aankoop? Bij Interieur Bij ons Thuis kun je altijd binnen 14 dagen na levering probleemloos en zonder gedoe retourneren. Hiervoor dien je het volgende te doen:

- Meldt de retour via een brief of stuur een email naar info@interieurbijonsthuis.nl. 
- Verpak het product in de originele verpakking, zodanig dat beschadiging tijdens het verzenden zo goed als onmogelijk is. 
- Vermeldt het ordernummer op het retouretiket.
- Verzendt het pakket naar: 

Interieur Bij ons thuis
retour: (ordernummer)
Loverensestraat 18
5266 AN Cromvoirt.

Het aankoopbedrag wordt binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort.

Regels rondom retourneren:

- De verzendkosten evenals het risico van retour zijn altijd voor de klant.
- Gebruikte en/of beschadigde producten worden niet vergoed, verpak het product dus goed!