In onze collectie vind u de mooiste meubels van bekende merken met een combinatie van unique items!!

Een sfeervolle mix van oud & modern presenteren wij in diverse sfeerkamers. Elke ruimte richten wij met veel zorg en sfeer in, zodat u ook echt een goed beeld krijgt van een totaalplaatje. Van oude kruiklampen, tafels met geleefd karakter, comfortabele zitbanken, mooie vloerkleden en kussens, vintage, lederen poefs van Fred de la Bretoniere en..........meer dan u denkt!

Dit alles wordt omringd door de matte tinten van Painting the Past en l'Authentique krijtverf.  

Ik verras en inspireer u graag!!!

Bij vragen:
Als u een vraag heeft over de producten, diensten of over uw bestelling, neemt u dan contact op met mij, Monique de Lange. U kunt daarvoor het contactformulier op deze pagina. Indien u liever direct, persoonlijk contact heeft dan kunt u mij bellen op 06-28387806. Ik ben vrijwel altijd bereikbaar, ook buiten de standaard werktijden. Belt u dus gerust 's avonds graag vóór 20.00u of in het weekend als u iets wilt weten! Mocht ik niet opnemen, spreek dan even mijn voicemail in met uw gegevens, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. 

Bij retourneren: 
Retouren dient u schriftelijk te melden, daarvoor kunt u het contactformulier gebruiken, een e-mail of een brief sturen. Vermeldt in uw bericht uw ordernummer, om welke producten het gaat en de reden waarom u ze wenst te retourneren. Na ontvangst van het bericht neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op voor de verdere afhandeling. 

Mijn contactgegevens:

Interieur Bij ons Thuis
t.a.v. Monique de Lange-Welvaarts
Loverensestraat 18
5266AN Cromvoirt
@: info@interieurbijonsthuis.nl
tel: 06-28387806